Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Klantbeoordeling: 9.5
Terug

Yora Hondenvoer

{{ meta.total }} / {{ meta.unfiltered_total }} producten

Actieve filters:
Laden...

Yora is hondenvoeding gemaakt van insecten. Dit dierlijk eiwit is niet alleen goed voor de gezondheid en vitaliteit van honden, maar ook voor het milieu. Kies jij ook voor de duurzame hondenbrokken van Yora?

Voordelen van Yora Hondenvoer

Het hondenvoer van Yora is gemaakt van insecten. Insecten krijgen in tegenstelling tot veel andere dieren geen antibiotica en groeihormonen toegediend. Hierdoor is het hondenvoer van Yora vrij van antibiotica en groeihormonen. Hierdoor weet je zeker dat jouw trouwe viervoeter geen schadelijke stoffen binnenkrijgt.

Goed voor het milieu. Bij het kweken van insecten vindt er veel minder CO2-uitstoot plaats, dan bij het kweken van vlees. Hierdoor draag je direct bij aan een beter klimaat. Daarnaast maakt Yora gebruik van biologisch afbreekbare verpakkingen. Met Yora kies je voor duurzaam en groen hondenvoer.

Yora Hondenvoeding

Hoogwaardige eiwitbron. Het hondenvoer van Yora is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw hond. Insecten zijn namelijk een hoogwaardige eiwitbron en een perfect alternatief.

Hoge acceptatie bij honden. Na het testen van vele soorten recepten, heeft Yora het perfecte recept gevonden, waar honden van alle rassen van gaan kwispelen!

bestpetfoods.be

Hier vind je alle producten die worden geleverd in België en Nederland. Woon je in België, maar lees je de informatie liever in het Nederlands? Kies dan voor bestpetfoods.nl

Woon je ergens anders?

Wij bezorgen ook in Frankrijk en Duitsland!