Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Klantbeoordeling: 9.5

Kennisbank

Acana CLASSICS hondenvoer
Biologically AppropriateTM Acana CLASSICS hondenvoedingen worden bereid van tenminste 50% dierlijke ingrediënten (3 verschillende), waarvan 1/3 VERS aan de bereiding wordt toegevoegd, bestaande uit spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot in Whole PreyTM verhoudingen.
Acana HERITAGE
Biologically AppropriateTM Acana HERITAGE hondenvoedingen worden bereid van tenminste 60-75% dierlijke ingrediënten (3 verschillende), waarvan 1/3 VERS aan de bereiding wordt toegevoegd, bestaande uit spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot in Whole PreyTM verhoudingen.
Acana REGIONALS
Biologically AppropriateTM Acana REGIONALS honden- en kattenvoedingen worden bereid van tenminste 70-75% dierlijke ingrediënten (5 verschillende), waarvan 1/2 VERS aan de bereiding wordt toegevoegd, bestaande uit spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot en gegarandeerd in Whole PreyTM verhoudingen.
Acana SINGLES
Biologically AppropriateTM Acana SINGLES hondenvoedingen worden bereid van tenminste 50% dierlijke ingrediënten van uitsluitend 1 diersoort, waarvan 1/2 VERS aan de bereiding wordt toegevoegd, bestaande uit spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot in Whole PreyTM verhoudingen.
Amigüitos
Amigüitos dog/cat snacks en dog sticks zijn verkrijgbaar in 6 verschillende ingrediënt varianten, de snacks en sticks worden bereid van VERSE ingrediënten en zijn half zacht (semi-moist) wat deze snacks maakt tot een niet te versmaden verwennerij.
Applaws
Applaws nat- en droogvoeding worden bereid met grote hoeveelheden VERSE dierlijke ingrediënten en zijn verkrijgbaar in een groot aantal ingrediëntvariaties, van kip tot lam en van tonijn tot garnaaltjes.
Herrmann's
Herrmann's is een gecertificeerde biologische producent van honden- en kattenvoeding van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf staat voor biologisch, regionaal en duurzaam. Het bevindt zich in de Beierse Assling. De bereiding van de producten draagt het zegel van de producentenvereniging "Biokreis" als afkomstig van een erkende biologische petfood-onderneming.
Natures Calling
Het Natures Calling kattenbakvulling geheim, Nature's Calling is gemaakt van walnoot schillen en is super effectief in het absorberen en neutraliseren van ammoniak..
Orijen
Orijen dierenvoeding is de beste keus voor jouw huisdier. Wil je weten waarom Orijen de nummer 1 is voor jouw hond of kat? Wij leggen het je uit op onze website.
Worlds Best Cat Litter
Een schone kattenbak met minder luchtjes door de geconcentreerde kracht van maïs.
Yora
Yora voeding is goed voor je hond én de planeet. Met een uniek recept weten ze heerlijke, natuurlijke hondenvoeding en snacks te maken zonder gebruik te maken van vlees. Met één eiwitbron, insecten, is het uitermate geschikt voor honden met een gevoelige maag.
Ziwi
Het kleine toegewijde trotse Ziwi team in Nieuw-Zeeland bereidt Ziwi volgens het Whole PreyTM principe, spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot, haar luchtgedroogde voedingen in kleine hoeveelheden per keer. Ziwi Peak komt van alle vormen van droogvoeding het dichtst in de buurt van het voeren van vers vlees daar de rauwe ingrediënten door de heel specifieke gespecialiseerde manier van luchtdrogen niet of nauwelijks veranderen.

bestpetfoods.be

Hier vind je alle producten die worden geleverd in België en Nederland. Woon je in België, maar lees je de informatie liever in het Nederlands? Kies dan voor bestpetfoods.nl

Woon je ergens anders?

Wij bezorgen ook in Frankrijk en Duitsland!